loading...

ad now

srijeda, 16. studenoga 2016.

Kosa mi je opadala kao luda, sve dok nisam sama napravila potpuno PRIRODAN šampon! Tada je moja KOSA konačno vratila svoj stari SJAJ i JAČINU!

goodbye-to-hair-loss
Gubitak kose je problem koji može utjecati na vaše samopouzdanje i učiniti vas nesigurnim. Mnogi ljudi troše tona novca na skupe proizvode za kosu, kao i tretmane. Zato ćemo vam predstaviti domaći šampon koji će vam pomoći da se oprostite od gubitka kose i to više neće biti problem!

 
Kako napraviti svoj domaći šampon za gubitak kose?

Trebat će vam: prirodni šampon sa neutralnim pH. Zatim, dodati malo ruzmarin i  limun eteričnog ulja. Također ćete trebati dvije kapsule vitamina E.

Uputstvo:

Dodaj deset kapi eteričnog ulja ruzmarina i deset kapi eteričnog ulja limuna u neutralni šampon. Zatim dodajte dvije kapsule vitamina E. Promućkajte ovaj domaći šampon prije svake upotrebe!

 
Kako se koristi:

Nanesite ga na kosu i umasirajte ga lagano za nekoliko minuta. Zatim, pustite ga da radi 10 minuta. Isperite ga s malo tople vode. Rezultati će vas zadiviti, a vi ćete se oprostiti od gubitka kose zauvijek! Vaša kosa će početi da raste za samo nekoliko sedmica!

http://www.pozivitno.info

Nema komentara:

Objavi komentar